LLA-Zakelijk

De zakelijke training van Lady Letters

Alle Consultants van Lady Letters krijgen een training. Deze training maakt hen sterk en brengt hen in de juiste flow. Ook het feit dat deze Consultants zich kunnen richten op een nieuw project, zorgt er voor dat er positiviteit hun leven instroomt. Ze knappen er enorm van op!

Dit willen we aan iedereen aanbieden! Ook als je geen Consultant van Lady Letters wilt worden, kan je onze training volgen. Je kunt deze training starten zonder dat je een baan hebt, vanuit loondienst of vanuit je eigen praktijk.

We kijken naar jouw persoonlijk verhaal en passen de training aan jouw situatie aan. We zoeken naar jouw kwaliteiten en laten deze tot hun recht komen.

 

De zakelijke training van Lady Letters leert jou te focussen op je zakelijke kwaliteiten.

Hierdoor:

  • Ga je jezelf sterk voelen;
  • Wordt je onafhankelijk in je denken;
  • Krijg je jouw oorspronkelijke energie weer terug;
  • Wordt je enthousiast;
  • Bouw je een levenslange basis op waar je kracht uit kan blijven halen.

Hoe werkt het:

We bespreken jouw zakelijke talenten en kijken hoe we deze talenten kunnen voeden en beschermen. Als deze talenten vrij en open gebruikt kunnen worden, dan zal je evenwichtig zijn en een basis voelen. Daarnaast zal je zakelijker en creatiever kunnen denken. Je durft meer met jezelf te komen en je kunt jezelf ook weer presenteren. Je trots komt tevoorschijn en je bent weer blij met jezelf!

We gaan op zoek naar:

Er is natuurlijk een reden waardoor je jouw zakelijke kwaliteiten niet meer durft te laten zien. Ook hier wordt naar gekeken. De training bestaat dan ook uit twee delen: het ontdekken van je zakelijke kwaliteiten en het wegwerken van blokkades. Monica en Nienke geven ieder hun deel van de training.

Nienke en ik hebben beiden ervaren hoe je na je scheiding enorm kan opknappen van een nieuw project. We waren zakelijk bezig, dachten minder aan onze problemen en hielpen anderen!

WhatsApp chat WhatsApp Lady Letters